Загрузка...

ZIEK VEEL GEVONDEN MET MAGNEETVISSEN

377528
5/6/2019
Het is veel aangevraagd en hij is er eindelijk! Ik heb voor jullie weer een nieuwe magneetvis video gemaakt samen met mijn vriend Dominik. Het is echt super tof om te doen. Je vindt dingen die je nooit verwacht te vinden. Zoals in deze video vinden we een TELEFOON! Dan vraag ik me echt af hoezo ligt deze in het water? Ook vonden we een MES. Maar opzich hebben vissers vaak wel een mes bij zich en kan deze in het water zijn gevallen. Toen we later langs de plek liepen waar we het mes hadden gevonden, zagen we ook weer een visser vissen.

We hebben echt super lang over deze video gedaan. 9 van de 10 keer zit er helemaal niets aan je magneet en als er wat aan zit is het vaak iets kleins. MAAAAR we hebben echt hele toffe dingen ook gevonden. Die zie je in deze video. Het lijkt nu net of we altijd wat vangen, maar dat is dus echt niet zo hoor.

In deze video maak ik ook de winnaar bekend die mee heeft gedaan met de prijsvraag op mijn Instagram. Deze persoon krijgt een pakket opgestuurd van de Breakout Beasts. Bekijk ook zeker even de video die wij over de beasts gemaakt hebben:

https://www.youtube.com/watch?v=Df_KW...


Deze video bevat een betaalde samen werking met matte.l
magneetvissen magneet magneet vissen vissen magnetfishing mes gevonden tweede wereldoorlog magneetvissen tweedewereld oorlog magneetvissen verboden ...
Loading...
Music Gaming Sport Popular Apple Watch Interesting places How to What is hot Instagram Facebook Tik Tok Twitter Snapchat