Загрузка...

SNOR OP ZAK (SEAN): OORSPRONKELIJK GING CARNAVALSNUMMER 'POTENTIE' VEEL TE VER! - Concentrate BOLD

236456
12/8/2019
In deze nieuwe aflevering van Boeiend zie je Sean AKA Snor op Zak. Hij vertelt Rijk over hoe hij zich vaak een schaduw voelt en hoe de carnavalshit Potentie tot stand is gekomen en waarom hij dat in eerste instantie eigenlijk te ver ging.
http://bit.ly/ConcentrateBoldkanaal

Sean is bekend van zijn Instagramaccount ‘Snor op Zak’ waar hij sketches post. Daarnaast heeft hij samen met Stefan een serie genaamd ‘Potje Rijden’. Hierin gaan ze een potje rijden met een bekende gast.
Sean neemt samen met Rijk een sketch op, waarna ze flinke trek hebben. Tijdens wat sushi praten ze over het carnavalsnummer Potentie en over hoe Sean uit de schaduw van zijn collega’s wil stappen. Daarna is het tijd voor een optreden. Nadat Sean Rijk de potentiedans heeft geleerd, zijn ze er klaar voor. Check it out!!

Instagram Sean: https://www.instagram.com/snor_op_zak...

Volg Concentrate BOLD: http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Afspeellijst Boeiend: https://www.youtube.com/playlist?list...

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnx...
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125...

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#concentrateBold #Boeiend #Snoropzak
concentrate concentrate bold iris enthoven jayjay boske rijk hofman niels oosthoek day 1 lifestyle concentrate bold boeiend concentrate bold untraine...
Loading...
Music Disney Prank Like Apple Watch How to What is Football Joke Relaxing music Instagram Likee Facebook Tik Tok Twitter Snapchat