Загрузка...

KOEN KARDASHIAN: IK BEN NEERGEZET ALSOF IK GEEN REET DOE! | BOEIEND – Concentrate Bold

92098
13/5/2019
YES! Vandaag weer een nieuwe BOEIEND en dat met niemand minder dan Koen Kardashian. Bekend van de programma’s: Niet lullen, maar poetsen, Queens of the jungle en nu Just Tattoo op MTV. Daarnaast heeft hij drie nummers uitgebracht en is hij te zien op meerdere foto’s van verschillende Instagram godinnen zoals Anna Nooshin en Jamie Vaes. Een ECHTE diva die geniet van het leven en zichzelf met hard werken naar de grootste show van Nederland probeert te krijgen. In deze aflevering gaat Iris langs Koen om hem geboeid mee te nemen naar de Harbour Club. Daar bespreken zij onder het genot van een goede visschotel en drankje het leven van Koen. Zo hebben zij het over zijn doelen, de dagelijkse bezigheden en de documentaire die gemaakt is door PowNed. Na het eten gaan Iris en Koen gelijk door naar de surprise die voor hen geregeld is, namelijk *tromgeroffel* golfen. Dit is nog maar de vraag of het goed afloopt. Na veel lol en onzichtbare/mis slagen eindigen zij samen in een bar en drinken zij een biertje op hun golfgame. Gegarandeerd veel plezier, benieuwd? Checken die handel !!


Volg Concentrate BOLD:http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnx...
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125...

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#ConcentrateBold #Concentrate #Boeiend
Check ook de andere afleveringen van Boeiend https://www.youtube.com/playlist?list...
concentrate concentrate bold iris enthoven jayjay boske rijk hofman niels oosthoek Koen kardashian Kardashian Koen Kardashian koen kardashian costa ...
Loading...
Music Gaming Sport Popular Watch Interesting How to cook