Загрузка...

Jebroer feat. Mr. Polska, Skinto & Ronnie Flex - Hoesten Als Bejaarden (prod. Boaz v/d Beatz)

3843178
2/4/2014
'Hoesten als bejaarden' nu ook verkrijgbaar op iTunes: https://itunes.apple.com/nl/album/hoe...

Win je eigen Jacked Straatrace waggie uit de "Hoesten als bejaarden" clip. Check http://www.doritos.nl

De afgelopen maanden tourde Jebroer langs popzalen, radio en televisie in Nederland en België en bracht hij zijn nieuwe repertoire ten gehore. Aanleiding hiervoor vormt de release van zijn debuutalbum 'Gouden Tranen' wat 7 februari verscheen. Dat de tour nog niet ten einde is, onderstreept Jebroer met de release van een nieuwe single.

Op ´Hoesten als bejaarden´ werkt Jebroer samen met Mr. Polska, Skinto en Ronnie Flex. De coupletten van Jebroer en Mr. Polska staan zoals vertrouwd bol van het ´sneuvelen´ en worden ondersteund door het absurde refrein van Ronnie Flex en de raggamuffin van Skinto. Producer Boaz van de Beatz levert met ´Hoesten als bejaarden´ een clubbanger af in lijn van eerdere hits als ´Allermooiste Feestje´, ´Nooit meer slapen´ en ´Allemaal Lichten´.

De bijbehorende videoclip is gemaakt door OpslaanAls in samenwerking met Fitzroy en laat zien hoe drie crews het tegen elkaar opnemen in een spectaculaire straatrace met opvallende custommade waggies. Hoe de race afloopt, zal de komende weken duidelijk worden via de twitterpagina's van @Jebroer @MrPolska en @Skintooo.
Street race streetrace straatrace doritos jacked skinto Mr. Polska je broer flag girl flaggirl hype ready dorito dorito's win waggie jebroer,...
Loading...
Music Gaming Sport Popular Watch Interesting How to cook