Загрузка...

DENNIS SCHOUTEN ZOEKT RUZIE MET OUDE MAN! | BOEIEND - Concentrate BOLD

357495
10/6/2019
Jaja mensen, het is weer maandag en dat betekent een gloednieuwe BOEIEND! Deze week een gast waar heel veel om is gevraagd namelijk: Dennis Schouten! Deze tukker kunnen we kennen van Powned, Veronica, SLAM FM en andere YouTube video's
Iris besloot hem op te zoeken in Enschede waar hij het huis van zijn vader laat zien, wat persoonlijke dingen vertelt en Iris meeneemt in zijn coole Mercedes! Omdat hij zo'n snelheidsduivel is besloot Iris hem mee te nemen naar een race parkoer waar ze op een TREKKER heerlijk door het weiland scheuren! Checken dus!

Volg Concentrate BOLD:http://instagram.com/concentrate_bold

Gast: Dennis Schouten
Insta: https://www.instagram.com/dennis_scho...
Tractorrijden: Trekkerrittwente
Bierbrouwerij: Facebook: https://m.facebook.com/rigtersbier/

Website:
Tractorrijden: https://trekkerrittwente.nl/
Bierbrouwerij: https://www.rigtersbier.nl/

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. Je krijgt elke week tenminste één video te zien op het Kanaal. Tussen 13:00 - 17:00, kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman het ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En als laatste de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnx...
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses
Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125...

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#ConcentrateBold #Boeiend #DennisSchouten #Concentrate
concentrate concentrate bold iris enthoven jayjay boske rijk hofman niels oosthoek dennis schouten tia dennis schouten jensen dennis schouten jodenko...
Loading...
Music Gaming Sport Popular Apple Watch Interesting places How to What is hot Instagram Facebook Tik Tok Twitter Snapchat